Over ons

Onze imposante, gerenoveerde  stadsboerderij uit 1670 staat op een levendige locatie in Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Kaatsheuvel , in het hart van Brabant. Op ongeveer een uur rijden van zowel Amsterdam als Antwerpen en op een klein half uurtje van de gezellige steden Den Bosch en Breda.

Op een steenworp afstand van de Efteling ( je ziet de torentjes aan het einde van de straat ) en 15 minuten naar Safaripark de Beekse Bergen.

Bezoek vestingstadje Heusden op 15 minuten voor een wandeling over de stadswallen of een heerlijke lunch op de vele terrassen. Aanrader Restaurant Van Dijk. Iedere eerste zondag van de maand curiosamarkt.

Het prachtige Natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, op vijf minuutjes rijden ,voor een heerlijke wandeling of mooie fietsroute.

Alles direct in de omgeving met vele leuke restaurants. Zelfs direct aan de overkant van de straat het gezellig borrelrestaurant "James" met een groot terras.

Voldaan en waarschijnlijk een beetje vermoeid van je dagje weg in het mooie Brabantse kom je terug om te genieten van je warme  kamer voor een heerlijke nacht.             

Een weekend weg, 'n zakenverblijf of een romantisch weekendje; de herinnering zal je lang bij blijven...

Het rijksmonument

Het rijksmonument

Faciliteiten & omgeving

Faciliteiten & omgeving

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier