Kamers

B&B Het Wolfseind heeft 3 luxe gasten verblijven

De Groene Kame r: stijlvolle 2 persoons kamer met 2 persoons boxspring en een voorkamer met privé ontbijtruimte.

De Pronk Kamer ; heerlijke 6 persoons kamer met een 2 persoons boxspring en in de voorkamer 2 bedstede kasten met ieder een stapelbed voor 2 kinderen. Ook geschikt voor volwassenen die in een knusse bedstede (190-70 cm.) willen overnachten ;). Ontbijten in de privé voorkamer met z'n tweetjes of met je kids.

De Opkamer : Goede sfeer in de frisse, nieuwe 4 persoons  kamer met 2 persoons boxspring en bedstede kast ( stapelbed) voor 2 kinderen, of volwassenen die in een knusse bedstede willen overnachten ( 200-70 cm). Ontbijten op de kamer aan de gezellige ronde tafel.

Alle kamers hebben een  eigen entree, parkeerplaats, eigen badkamer met toilet en inloopdouche

Flat screen TV en Free Wifi. Heerlijk bad- en bedlinnen, badjassen , Nespresso automaat en thee op de kamer. Zacht gedemineraliseerd water onder de douche voor zachte huid en haren.

Het ontbijt wordt tussen 7:00 en 10:00 ( je mag zelf aangeven hoe laat ) ,op de kamer geserveerd of als de ochtendzon warm genoeg is in de heerlijke tuin.  Alle kamers hebben via de monumentale gang toegang tot de gezamenlijke tuin; een mix van Toscane en Brabant!

Voor de tussendoor-trek staat er in de gang een goed gevulde voorraadkast met koelkast met zoet – en zoutig heden, drankjes (frisje, wijntje, biertje, sapje of ranja voor de kleintjes) .
Romans, thrillers, stripboeken en tijdschriften van Linda tot Quest voor een momentje voor jezelf..
Ennnn..wil je een geheimpje bewaren? 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier